Vakantiehuizen met kinderen
1. Mooi huis in Limburg

In het zuiden van Nederland ligt in het dorpje Spaubeek het mooie, historische boederij St. Jansgeleen. De boerderij dateert uit de 18e eeuw en is volledig gerenoveerd naar de wensen van deze tijd. Het eeuwen oude boerderij is omringt door verschillende bomen en lange weide. Aan de rand van Spaubeek kunt u optimaal genieten van de rustige ligging van het vakantiehuis. In de omgeving zijn alle faciliteiten aanwezig zo liggen verschillende winkels, supermarkten in de buurt. Het toeristische stad Valkenburg ligt op slechts 11 kilometer van Spaubeek. Voor een heerlijke vakantie met de kinderen gaat u naar boerderij St. Jansgeleen.

Lees meer
2. Kindvriendelijk huis in Frankrijk

U hoef alleen maar naar één van de foto’s van vakantievilla La Roquette-sur-Siagne te kijken en u bent verkocht. De villa ligt op een schitterende locatie in de streek Cote d’Azur. Met al zijn pracht en praal straalt de villa vele echte luxe uit. Op het terras kunt u heerlijk genieten van de overheerlijke zon die veel in deze streek schijnt. De kust Cannes ligt slechts op 9 kilometer van het prachtige villa. De steden Antibes en Nice zijn ook er populair onder toeristen. Hier vindt u vele boulevards, havens en vele winkelpanden. Voor een onvergetelijke tijd met het hele gezin gaat u naar de streek Cote d’Azur.

Lees meer
3. Huis in Spanje geschikt voor kids

Het plaatsje Miami Playa is een rustig toeristische toevlucht voor toeristen. Hier kunt u genieten van alle rust en ontspanning. Het brede langgerekte strand biedt de ideale afkoeling voor de Spaanse zon. U vindt rond deze locatie vele prachtige zandstranden met helder zeewater. Het dichtstbijzijnde stad Tarragona ligt op 30 kilometer van het dorp Miami Playa. In het centrum van Miami Playa zijn vele winkeltjes en pittoreske restaurants te vinden. Hier kunt u genieten van u welverdiende vakantie samen met uw kinderen. Voor een onvergetelijke vakantie gaat u naar Miami Playa.

Lees meer
4. Met de kinderen naar Duitsland

Door de centrale ligging in Duitsland is het een ideale locatie om vele uitstapjes door Duitsland te maken. Zo zijn er verschillende bezienswaardigheden in de omgeving. Zo vindt u onder andere druipsteengrotten en knollen velden. De streek staat bekend om de vele wandel en fietspaden. Op het park zijn vele faciliteiten aanwezig om heerlijk de hele vakantie te genieten van sport en spellen. Voor een onvergetelijke vakantie bij onze Ooster buren bent u bij dit vakantiehuis aan het juiste adres.

Lees meer

Vakantiehuizen met kinderen

Met de kinderen in een vakantiehuis

Een leuk en luxe alternatief voor een verblijf op een camping of in een bungalow, is het huren van een vakantiehuis. Vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en bestaan in ieder geval uit woonkamer, badkamer(s), keuken en slaapkamer(s). Afhankelijk van de prijscategorie zijn er ook zwembad, tuin, terras, parkeergelegenheid en andere faciliteiten bij het huis inbegrepen.
Kindvriendelijk vakantiehuis
Vakantiehuizen zijn er in alle soorten en maten. Sommige mensen kiezen ervoor om een vakantiehuis te kopen, maar een goedkoper alternatief is het huren van een vakantiehuis.

Gîtes-de-France

Nederlandse gezinnen kiezen er massaal voor om in de zomervakantie een vakantiehuis in Frankrijk te huren. De zogenaamde Franse gîtes zijn erg populair en ze zijn vaak al vóór maart of april volgeboekt. Via de organisatie ‘gîtes-de-France’ kunt u gemakkelijk en vaak goedkoop leuke gîtes boeken. Het gaat hierbij om vakantiehuizen die door particulieren worden onderhouden.

De organisatie keurt de gîtes en biedt ze aan op haar site. Het aanbod van de organisatie is erg groot, zo zijn er in heel Frankrijk gîtes te vinden. Bovendien heeft de gîtes-de-France een groot aanbod van gîtes die speciaal geschikt zijn voor een verblijf met kinderen.

Het kopen van een vakantiehuis

Sommige mensen willen liever een vakantiehuis kopen. Voordelen van zo’n tweede huis is dat u wanneer u maar wilt toegang heeft tot uw eigen vertrouwde vakantiebestemming. Mogelijk nadeel van het bezitten van een eigen vakantiehuis is dat u min of meer verplicht bent om vaak naar dezelfde bestemming te gaan, en dit kan zorgen voor weinig afwisseling in uw vakantiebestemmingen. In Nederland worden de meeste vakantiehuizen gekocht op de Waddeneilanden, de Veluwe en in Zuid-Limburg. Bovendien staat een groot deel van de Nederlandse kustlijn vol met zowel huur- als koop- vakantiehuizen.


Vakantiehuis met kinderen