Kindervakantie Griekenland
1. Aqua Beach Club op Rhodos

In Griekenland liggen verschillende hotels die voor kinderen het paradijs zijn. Rhodos Aqua Beach club is daar één van. In en rondom het hotel zijn talloze activiteiten waar de kinderen deel aan kunnen nemen. Zo kunnen de kinderen verschillende keren van de glijbaan af suizen of een dagje op stap met de KidsWorldClub. Het hotel is onderdeel van de Blue Bay. Dit betekent dat de gasten gebruik kunnen maken van alle faciliteiten rondom het hotel. Het hotel bestaat uit 3 gebouwen die ieder een eigen naam heeft namelijk: FamilyWorld, Matoula en Sunland. De voordeligste is het gebouw de Sunland wat 300 meter van KidsWorldClub Rhodos Aqua Beach Club ligt. Het maakt niet uit in welk gebouw u verblijft de faciliteiten om een geweldige vakantie met uw kinderen te beleven zijn talrijk. Het animatie team is niet het gehele jaar aanwezig. Voornamelijk in de periode 27/4-15/9.

Lees meer
2. Lyttos Beach op Kreta

Het eiland Kreta is een kindvriendelijk eiland waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. In Lyttos Beach zijn vele activiteiten gevestigd waar kinderen geen genoeg van krijgen. Wat wilt u nog meer tijdens uw vakantie? Blije kinderen, zon, zee en strand? De ultieme combinatie voor een onvergetelijke vakantie Kreta. De vele activiteiten op een rijtje zo weet u wat er te wachten staat met uw eigen energierijke kind. Jeepsafari, waterskiën, watercity, zwembad en de leuke activiteit is natuurlijk de zee. Voor een heerlijke vakantie met uw gezin gaat u naar Kreta.

Lees meer
3. Kipriotis Panorama Aqualand

Het Kipriotis Panorama Aqualand heeft een groot water park waar je verschillende groottes aan zwembaden of glijbanen vindt. Je komt tijdens de kindvriendelijke vakantie werkelijk niks te kort qua waterpret. Ook zijn er voor de kinderen elke dag gratis ijsjes te verkrijgen. Daarnaast is de accommodatie zeker niet verkeerd zo zijn er ruime familie kamers waar je prachtig uitzicht hebt over het gehele land. Om met de kinderen een onvergetelijke vakantie te beleven bent u bij Kipriotis Panorama Aqualand aan het juiste adres. Tijdens de zomer maanden is het animatie team aanwezig, zij bieden spannende en leuke activiteiten aan.

Lees meer

Kindervakantie Griekenland

Griekenland

Griekenland staat met haar vele eilanden (en een kustlijn van 14.880 kilometer) onder andere bekend om het grote aanbod aan zonrijke strandvakanties. Ook op cultureel gebied heeft het land u veel te bieden, met haar rijke geschiedenis en talrijke mythologische verhalen. De gemiddelde jaartemperatuur in de hoofdstad Athene is 17,7 ºC, maar in de zomermaanden kunnen de temperaturen er oplopen tot temperaturen tussen de 35- en 40 graden. In de Griekse keuken wordt veel gebruik gemaakt van olijfolie uit eigen land, en er wordt veel gekookt met verse producten.


Kindervakantie Griekenland

Lesbos

Lesbos is een eiland in het Oosten van Griekenland in de Egeïsche zee. Wanneer u aan de oostkant van eiland staat, kunt u aan de overkant van de zee buurland Turkije zien liggen. Het eiland is een van de grootste Griekse eilanden en heeft ongeveer de grootte van de provincie Utrecht. De 2 populairste badplaatsen op het eiland zijn Petra en Molyvos. Molyvos is een plaats in het noorden van het eiland en is zeer geliefd bij gezinnen met kinderen. Overdag kunt u er genieten aan het strand of door de gezellige winkelstraatjes lopen. ’s Avonds kunt u in Molyvos heerlijk eten in de karakteristieke haven, waar elke dag de vers gevangen vis wordt geserveerd. Het plaatsje Petra staat bekend om het 18e eeuwse kerkje ‘Agia Maria’ dat bovenop een grote steile rots midden in het stadje is gebouwd. Met een trap kunt u de rots beklimmen, vanaf waar u een prachtig uitzicht over de baai en de binnenlanden van het eiland heeft. Naast deze religieuze ‘hotspot’, heeft Petra u ook een lang zand-/kiezelstrand en vele gezellige tavernes en winkeltjes te bieden. Op Maria Hemelvaartsdag (15 augustus) komen mensen uit het hele land naar Petra toe om de heilige maagd Maria te vereren, en er zijn dan allerlei spectaculaire feestelijkheden georganiseerd. Een bezoek aan Petra op Maria Hemelvaartsdag is zeker een ervaring om nooit te vergeten!

Corfu

Corfu is een eiland in het Noordwesten van Griekenland in de Ionische zee. Het is een van de meest veelzijdige eilanden van Griekenland: voor de strandliefhebber zijn er prachtige lange zandstranden en mooie lagunes, voor de natuurliefhebber zijn er bergachtige gebieden en bossen. Het eiland is de perfecte bestemming wanneer u op vakantie wilt met de kinderen. U kunt kiezen voor een actieve vakantie, een strandvakantie; of allebei! Bovendien bevindt zich op Corfu het grootste waterpark van Griekenland (‘Aqualand Corfu’).

Kreta

Kreta is het grootste Griekse eiland, en ligt in het Zuiden van Griekenland in de Middellandse Zee. Wanneer u met de kinderen op vakantie wilt naar Kreta, is vooral het Westelijk deel van Kreta bij uitstek geschikt. De badplaatsen Chania, Aghia Marina en Platanias staan bekend om hun lange zandstranden. De zandstranden lopen langzaam af in zee – wat zwemmen voor de kinderen een stuk veiliger maakt. Kreta is geliefd onder watersporters en de gemiddelde temperatuur is er 26ºC in juli (met 13 zonuren per dag). De temperatuur van het zeewater bedraagt in juli gemiddeld 25ºC.


Kindervakantie Griekenland