Zomervakantie met kinderen

Zomervakantie met kinderen

Wie kinderen heeft, is gebonden aan de schoolvakanties om er lekker tussen uit te gaan. De beste periode om groots uit te pakken is tijdens de zomerperiode, met name de maanden juli en augustus. U heeft dan alle tijd om uitgebreid met uw kinderen te genieten van een welverdiende vakantie. De zon schijnt, het weer is ideaal om lekker buiten te zijn. Bovendien zijn er tijdens de zomervakantie de meeste mogelijkheden wat vakanties betreft. Ook zult u merken dat campings en vakantieparken tijdens het hoogseizoen alles uit de kast trekken om u en uw kinderen te vermaken – hierbij kunt u denken aan animatieteams, recreatieprogramma’s en sportieve evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens een zomervakantie met kinderen!


Zomervakantie met kinderen

Wanneer u zich gaat oriënteren op een zomervakantie met kinderen zult u merken dat het maken van een keuze niet altijd even eenvoudig is. U zoekt een vakantieverblijf dat u aanspreekt, maar het moet wel kindvriendelijk zijn. Gaat u kamperen of kiest u toch voor een stacaravan of bungalow? Welke voorzieningen zijn er aanwezig? Vinden de kinderen het wel leuk? Wij hebben het zoekproces lekker makkelijk voor u gemaakt. Op onze website kunt u zelf aangeven waar u het liefst op vakantie wilt en of u graag aan het strand, aan een meer of rivier of in het bos wilt verblijven. Bovendien kunt u aanvinken welke faciliteiten u belangrijk vindt tijdens uw zomervakantie met kinderen. Zo wordt het alweer een stuk simpeler om te kiezen!

Om u een impressie van ons aanbod te geven, hebben wij alvast een aantal mooie campings voor u geselecteerd, welke ideaal zijn voor een zomervakantie met kinderen! Wie op zoek is naar een geschikte vakantiebestemming in eigen land kan bijvoorbeeld terecht bij Vakantiepark Sluftervallei. Dit park is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen – er is een mooi zwembad met een peuterbad en er zijn meerdere speeltuintjes op het terrein te vinden. U loopt vanaf de camping zo het strand op. Bovendien zijn er een aantal pretparken in de omgeving te vinden, leuk om uw kinderen op een dagje uit te trakteren. Het ultieme vakantiegevoel beleeft u tijdens een zomervakantie met kinderen op Camping Torre de la Mora, gelegen aan de Spaanse Costa Dorada. Deze camping is gelegen aan een hagelwit strand. U waant zich hier op een tropisch eiland! Er is ontzettend veel te doen op de camping. De kinderen vermaken zich uitstekend met het animatieteam. Dat geeft u mooi de gelegenheid om even met een boek langs het zwembad te gaan liggen, u uit te leven in het fitnesscentrum of u te ontspannen in de sauna.


Zomervakantie met kinderen

Heeft u het wel gezien in de bekende vakantiebestemmingen als Spanje en Frankrijk, overweegt u dan eens een zomervakantie met kinderen in Kroatië! Camping Strasko, gelegen in Dalmatië, beschikt over een enorm zwembadcomplex dat uw wildste dromen overtreft. Daarnaast vindt u vele sport- en recreatievoorzieningen en een uitgebreid animatieprogramma. Ook de omgeving is zeker de moeite waard om te ontdekken, als u daar aan toe komt!