Kindervakantie Turkije
1. Aqua Fantasy in Kusadasi

Wilt u een onvergetelijke tijd beleven met u kinderen? Dan is Aqua Fantasy een geschikt hotel voor u en uw kinderen. Het hotel ligt direct aan zee met een prachtige privé-zandstrand. Voor meer informatie over het cultuur van Turkije gaat u naar het centrum van Kusadasi. Dit bevindt zich op 8 kilometer van het hotel. Door de vele prachtige activiteiten en comfortabele kamers gaat u een heerlijke vakantie tegemoet. Het hotel Aqua Fantasy is de ideale vakantiebestemming voor u en uw kinderen.

Lees meer
2. La Blanche Island

Het splinternieuw ruim op gezette hotel La Blanche Island biedt voor het hele gezin een onvergetelijke vakantie. Voor de kinderen is er een gezellige KidsWorldClub om de kinderen 'de' vakantie van hun leven te bieden. Het hotel heeft ook een schitterend water park waar veel verschillende zwembaden en spectaculaire glijbanen te vinden zijn. Kortom genoeg waterpret voor de warme zomers. Ook is het mogelijk om af te koelen via één van de patons waar je een duik in de zee kan nemen. Kortom een prachtige locatie om met het hele gezin een schitterende vakantie mee te maken. Zo maakt de All-Inclusive formule de ideale vakantie helemaal compleet. Het animatie team is niet het gehele jaar aanwezig alleen in de periode 1/7-15/9.

Lees meer
3. Eftalia Aqua Resort & Spa

Voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin bent u bij Eftalia Aqua Resort & Spa in de Turkse stad Alanya aan het juiste adres. De verschillende zwembaden en de spectaculaire glijbanen zijn zeker erg in trek bij de gasten van Eftalia Aqua Resport en Spa. Het gezin kan de hele dag genieten van de ruim comfortabele kamers. Ook is er op het Resort een echte KidsWorldClub waar de kinderen samen met hun vriendjes kunnen genieten van de vele activiteiten die ze organiseren. Ook de ouders kunnen heerlijk genieten van hun welverdiende vakantie aan het zwembad of in de Welness Spa. Het animatie team is niet het gehele jaar aanwezig wel in de periode 15/6-15/9. We zien u graag in het Eftalia Aqua Resort en Spa.

Lees meer

Kindervakantie Turkije

Met de kinderen naar Turkije

Turkije is een groot land dat op de grens tussen de twee werelddelen Azië en Europa ligt, en er zijn in het land dan ook zowel Aziatische- als Europese invloeden aanwezig. De vriendelijke bevolking, de prachtige kustlijn, het prettige klimaat, het adembenemende landschap en het heerlijke eten vormen de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. Aan de kust van de Middellandse Zee kan het ’s zomers behoorlijk warm worden, met in juli gemiddelde temperaturen van 30ºC of hoger. De temperatuur van het zeewater van de Middellandse Zee bedraagt in de zomer gemiddeld 27 ºC en een fijne bijkomstigheid van het klimaat aan de Turkse kust is dat de temperatuur ’s nachts flink daalt, wat bijdraagt aan een aangename nachtrust.


Kindervakantie Turkije

Dalyan

Dalyan is een plaats in het zuidwesten van Turkije aan de Lycische kust. De plaats is een karakteristiek vissersdorpje en ligt aan de Dalyan-rivier. Het lange zandstrand van Dalyan maakt deel uit van een natuurgebied en wordt ook wel het ‘schildpaddenstrand’ genoemd, omdat het strand een bekende broedplaats is voor schildpadden. Dalyan is bij uitstek geschikt voor een vakantie met de kinderen. Het centrum van het vissersdorpje is grotendeels autovrij en er zijn veel speelgelegenheden te vinden. Bovendien loopt het strand van Dalyan langzaam in zee af. ’s Avonds kunt u in Dalyan eten in een van de gezellige restaurants aan de oevers van de Dalyan-rivier. In de binnenlanden van het gebied rond Dalyan zijn veel culturele bezienswaardigheden te vinden.

Alanya

In de zuidelijke Turkse provincie Antalya ligt de bekende toeristische badplaats Alanya in de Turkse rivièra. In Alanya is er voor ieder wat wils: er zijn veel winkeltjes, tavernes en restaurants, een gezellige boulevard en mooie zandstranden; het ‘Ooststrand’ en het ‘Cleopatrastrand’, wat Cleopatra ooit cadeau kreeg van haar minnaar Marcus Antonius. Voor de kinderen is er in Alanya een waterpark en er zijn diverse speeltuinen. In het binnenland van de provincie Antalya kunt u veel verschillende uitstapjes maken, zo kunt u er meedoen aan een jeepsafari, ‘raften’ en boottochten maken.

Turgutreis

In het zuidwesten van Turkije vindt u nabij de bekende toeristenplaats Bodrum het rustige, nog vrijwel onontdekte vissersplaatsje Turgutreis. Turgutreis heeft een klein, authentiek centrum, met als onomstreden middelpunt de moskee van het dorp. Het centrum bestaat uit kleine, nauwe straatjes die een gezellig geheel vormen. Er zijn in Turgutreis veel winkeltjes en restaurants te vinden, de plaats staat bovendien bekend om de grootschalige verkoop van leer, tapijten en schoenen. De kust van Turgutreis bestaat uit allerlei baaien en inhammen, waartussen de comfortabele zandstranden aan de Middellandse zee liggen. De stranden van Turgutreis lopen langzaam af in zee en in het plaatsje zijn 2 speeltuinen aanwezig. In de omgeving van Turgutreis kunt u veel gezellige uitstapjes maken met de kinderen, zo kunt u eens een bezoek nemen aan de hammam (Turks stoombad), een excursie maken naar het eiland Kos of duiken/snorkelen, en zo de onderwaterwereld van de heldere Middellandse Zee van dichtbij bekijken.


Kindervakantie Turkije