Zonvakantie met kinderen

Zonvakantie met kinderen

Vakantie is op elk moment van het jaar natuurlijk heerlijk, maar de meest ideale vakantie is toch een zonvakantie met kinderen. Beeldt u het zich maar even in: heerlijk ontspannen in het zonnetje aan het strand, met een goed boek, terwijl uw kinderen zandkastelen bouwen. En om af te koelen met zijn allen de zee in! En daarna natuurlijk een lekker ijsje eten. ’s Avond kunt u met zijn allen genieten van een heerlijke maaltijd in een gezellige strandtent. Als dat u niet als muziek in de oren klinkt... Zo’n geweldige vakantie wilt u toch uw kinderen niet onthouden?


Zonvakantie met kids

Kinderen kijken waarschijnlijk nog meer uit naar de grote vakantie dan u. En u wilt natuurlijk dat iedereen die mee gaat het naar zijn/haar zin heeft. Daarbij hoeft u ook echt geen compromissen te sluiten met betrekking tot uw eigen plezier! Tenslotte verdiend u zelf ook een fijne vakantie. Het uitkiezen van de ideale bestemming voor een zonvakantie met kinderen is een kwestie van weten wat u kunt verwachten. Hoe ver is het lopen naar het strand? Is er genoeg te doen op de camping voor de kids? Is er een peuterbadje aanwezig? Zijn de accommodaties kindvriendelijk ingericht? Zo kunt u nog wel wat vragen bedenken. Op onze website kunt u heel eenvoudig filteren, zowel op land, regio en ligging als op faciliteiten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wij hebben een uitgebreid aanbod van campings die ideaal zijn als uitvalsbasis voor een zonvakantie met kinderen. Daar zit vast ook wel wat voor u tussen! Om u een impressie te geven hebben we er alvast een aantal voor u geselecteerd. Wie verzekerd wil zijn van een zonnige vakantie zit helemaal goed aan de Spaanse kust. Op Camping Vendrell Platja bijvoorbeeld! Deze camping aan de Costa Dorada ligt direct aan het strand. Dankzij de mooie zwembaden en de palmbomen, waant u zich in tropische sferen. Jong en oud zullen zich prima vermaken hier.


Zonvakantie met kids

Ook Portugal is een ideale bestemming voor een zonvakantie met kinderen. Camping Valverde is gelegen in de Algarve. Sommige van de accommodaties bieden een geweldig uitzicht op zee. Neem een verkoelende duik in het zwembad en ontdek de schitterende omgeving met haar stranden en pittoreske vissersdorpjes. Vergeet vooral niet een keertje te gaan eten in een van de fantastische visrestaurants waar Portugal zo bekend om staat.

Wie graag de rust opzoekt tijdens een zonvakantie met kinderen zal zich direct thuis voelen op het Italiaanse eiland Sardinië. Hier zijn een aantal rustige campings gelegen vlakbij de zee. Volop mogelijkheid dus voor de kids om lekker te spetteren. Maar ze kunnen zich ook prima vermaken in de speeltuin of bij de kinderclub. Neem ze ook eens mee kanoën! Dat is ongetwijfeld een belevenis die zowel u als uw kinderen niet snel zullen vergeten.