Last minute Kindervakantie
1. Met de kids naar een Jungalow!

Op het park Beekse Bergen kunt u overnachten in één van de prachtige Jungalows. Deze Jungalows zijn speciaal gebouw om de kinderen een onvergetelijke vakantie te laten beleven. De Jungalows hebben allemaal een eigen thema. Zo kunt u bijvoorbeeld een jungalow nemen met een girafprint. De inricht in volledig kindvriendelijk ingericht. Zo zijn er speciale kinderkamers met stapelbedden. Kijk voor de actuele lastminutes prijzen op de website van Beekse parken.

Lees meer
2. In een bungalow van Roompot!

Heeft u nog geen vakantie geboekt? Waar wacht u nog op en boek snel één van de lastminutes van Roompotparken. Op de parken beleefd u samen met uw gezin een geweldige tijd. Op het park Klein Vink bijvoorbeeld hier zijn leuke activiteiten georganiseerd voor zowel jongeren als ouderen. Verder heeft het park veel te bieden om een onvergetelijke vakantie tegemoet te gaan.

Lees meer
3. Met de kids naar de zon!

Bent u toch nog op van plan op vakantie te gaan? Boek dan hier uw lastminute vakantie. Kidsworldclub biedt vele parken tegen scherpe prijzen aan. Zo kunt u heel goedkoop naar het buitenland. Zo is er een mogelijkheid om met de kinderen op vakantie naar Turkije te gaan. Op het park KidsWorldClub Holiday Resort liggen maar liefst twee zwembaden, speeltuinen en andere faciliteiten. Voor meer informatie gaat u naar de website Kidsworldclub.

Lees meer
4. Lastminutes van Landal

Geniet hier van een onvergetelijke lastminute vakantie. Op de website van Landal vindt u vele lastminute vakanties. Waaronder de vakantie in Winterberg. Hier kunt u genieten van vele faciliteiten en benodigheden. Voor de kinderen zijn er verschillende spelletjes georganiseerd. Voor eventuele vragen zien we uw vragen graag tegemoet.

Lees meer

Last minute Kindervakantie

Lastminutes met kinderen

De laatste jaren is het aantal geboekte last-minutevakanties sterk toegenomen. Een vakantie ‘last-minute’ boeken houdt in dat een vakantie slechts enkele dagen/weken voor aanvang van de desbetreffende vakantie geboekt wordt. Last-minutes zijn populair onder impulsieve mensen, die er gewoon opeens even tussenuit willen en onder mensen die graag op het laatste moment goedkoop een vakantie willen boeken - en hierbij het risico durven te nemen dat ze geen geschikte vakantie meer vinden en dus niet meer op vakantie kunnen.


Lastminutes met kinderen

Waarom zijn last-minutes vakanties goedkoper dan vroeg boekvakanties?

De grootste taak van een reisbureau is het vasthouden van vliegtuigstoelen, hotelkamers e.d. voor zijn klanten. Dit reserveren kost de reisbureaus geld. Soms worden er maar weinig vliegtuigstoelen en hotelkamers geboekt. Het is dan voor het reisbureau zaak om deze zo snel mogelijk als nog van de hand te doen – voordat het te laat is en ze de vliegtuigstoelen en hotelkamers voor niets hebben gereserveerd.

Last-minute boeken is een kwestie van snelheid, want voor u het weet is uw vakantie u aan uw neus voorbij gegaan. Met de komst van een snel medium als het internet is het aantal geboekte last-minutevakanties dan ook sterk toegenomen. Men verwacht dat het aantal geboekte last-minutes in 2010 wereldwijd zal zijn uitgegroeid tot 1,5 miljard.

Bijna elk reisbureau heeft wel een website waar last-minutes aangeboden worden. Wanneer u van plan bent om last-minute op vakantie te gaan, is het verstandig om eerst even op internet te kijken wat er allemaal aangeboden wordt. Zo kunt u snel en makkelijk last-minutevakanties bekijken, vergelijken en boeken.


Lastminutes met kinderen