Goedkope vakantie met kinderen

Goedkope vakantie met kinderen

Wie kinderen heeft, weet dat het leven er niet goedkoper op wordt. Het zou ons dan ook niet verbazen als u al een hele tijd niet op vakantie bent geweest. Het leven is nu eenmaal duur! Echter, iedereen verdient het om eens in de zoveel tijd op vakantie te gaan. U bent daar echt geen uitzondering op! Wij zijn van mening dat een vakantie op zijn tijd iedere ouder veel goed zal doen. En voor de kinderen is het ook leuk! Een vakantie hoeft echt geen handen vol geld te kosten. Er zijn vele mogelijkheden voor een goedkope vakantie met kinderen. Natuurlijk gaan wij u niet vertellen wat u moet gaan doen op vakantie – de ideale vakantie hangt ten slotte af van uw persoonlijke voorkeuren en behoeftes. Maar wij kunnen u wel een aantal opties laten zien. Een goedkope vakantie met kinderen ligt echt binnen uw handbereik!
Goedkope vakantie met kinderen

Kamperen is nog altijd een van de goedkoopste manieren om uw vakantie door te brengen. Gooi de tent achterin de auto en vertrekken maar! Heeft u behoefte aan wat meer comfort, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een verblijf in een stacaravan. Op veel campings kunt u extra’s huren, zoals kinderbedjes, -stoeltjes en –badjes. Dat scheelt u een hoop gesleep!

Verandering van omgeving kan een mens veel goed doen. U hoeft dan ook echt niet naar de andere kant van de wereld om een fijne vakantie te beleven. Bekijkt u bijvoorbeeld eens Vakantiepark Landgoed t Loo, gelegen in de bossen van het Gelderse Voorthuizen. Deze camping beschikt over allerlei voorzieningen om het verblijf van u en uw kinderen te veraangenamen. Men kan er tafeltennissen, midgetgolfen en zwemmen. Tijdens het hoogseizoen is het helemaal feest, want dan is er een uitgebreid recreatieprogramma voor de kids.

Ook op Camping Fuussekaul is het heerlijk genieten van een goedkope vakantie met kinderen. Deze kindvriendelijke camping is gelegen in een schitterend natuurpark in Luxemburg, met volop mogelijkheden om lekker actief de natuur in te trekken. Maar ook op de camping zelf is van alles te beleven. Voor zowel kinderen en tieners als hun ouders worden er tijdens de zomermaanden tal van activiteiten georganiseerd. Niemand zal zich hier vervelen! Heeft u even behoefte aan een rustmomentje voor uzelf? Dan kunt u zich in het beautycentrum op de camping laten verwennen met een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Maakt u zich om de kinderen geen zorgen, die vermaken zich wel met hun leeftijdsgenootjes.
Goedkope vakantie met kinderen

Gaat u toch liever wat verder weg, overweegt u dan eens een vakantie in Kroatië. Dit land is relatief goedkoop en u vindt er tal van mooie, kindvriendelijke campings. Kortom, de ideale bestemming voor een goedkope vakantie met kinderen! Op CampingCamping AC Bijela Uvala, gelegen op het Kroatische eiland Istrië, zullen u en uw kinderen zich prima vermaken. De schaduwrijke camping beschikt over onder andere twee zwembaden, trampolines, een aantal restaurants en wat winkeltjes. U kunt er waterfietsen en kano’s huren en het strand ligt vlakbij.