Disneyland Parijs
1. Onvergetelijke tijd in Disneyland

Kom en geniet van de magie van Disneyland Parijs. Hier worden dromen werkelijkheid. Het park heeft spectaculaire attracties vele optredens en een fantastische sfeer. Nu een prachtige aanbieding een 4 daagse busreis inclusief 2 dagen toegang tot beiden Disneyland Parijs parken. U vertrekt per luxe touringcar richting Disneyland Parijs. Waar u een heerlijk kunt overnachten in het prachtige Kyriad Hotel. Voor een heerlijke tijd samen met u kinderen gaat u naar Disneyland Parijs.

Lees meer
2. Magisch Disneyland

Beleef magische momenten in het droom kasteel van Disneyland Parijs. Hier beleeft u een heerlijke vakantie samen met u kinderen. Het thema van het kasteel is sprookjes en dromen. Het arrangement wordt aangeboden inclusief een treinticket u gaat per trein richting station Disneyland Parijs. Waar u gratis per shuttle bus naar het Disneyland Parijs wordt gebracht. In het hotel zijn verschillende faciliteiten aanwezig. De kinderen vermaken zich prima in één van de speelruimtes of in het overdekt zwembad. Ook lopen er verschillende ‘special caracters’ rond. Voor een onvergetelijke vakantie samen met u gezin gaat u per trein naar Disneyland Hotel

Lees meer
3. Magie in hotel Disneyland

In dit schitterende hotel gaat u een onvergetelijke vakantie tegemoet. In het Victoriaanse uitziende hotel is veel te beleven voor de kinderen. Zo is er elke dag wel een Meet en Greet mogelijk met één van de Disneyfiguren. Ook is er een miniclub aanwezig en vele speelzalen met videospelletjes van hun favoriete Disneyfiguren. Voor een verfrissende duik bent u in het zwembad aan het juiste adres. Tevens is het mogelijk om een thema gerelateerde kamer te huren. Kortom een schitterende vakantie samen met u kinderen beleeft u in het hotel Disneyland.

Lees meer
4. Magic Circus Hotel

Voor een onvergetelijke tijd met u kinderen gaat u naar Disneyland Parijs. Het hotel biedt vele leuke mogelijkheden aan zo kunt u gebruik maken van het binnenzwembad met kinderzwembad. Ook zijn er verschillende speelruimtes en verschillende kamers te boeken. Zo kunt u een familiekamer boeken of een thema gerelateerde kamer. De gratis pendel shuttle dienst brengt u naar het Disneyland Parijs of het station. Voor een leuke vakantie met de kinderen gaat u naar Magic Circus Hotel in Disneyland Parijs.

Lees meer

Disneyland Parijs

Elk kind droomt er wel van om zijn of haar favoriete tekenfilmheld in levende lijve te ontmoeten. Waar kan dat nou beter dan in de grootste toeristische attractie van Europa; Disneyland Parijs? Het themapark, dat ongeveer 30 kilometer ten oosten van de Franse hoofdstad Parijs ligt, heeft sinds de opening in 1992 al meer dan 168 miljoen bezoekers verwelkomd. Wanneer u met het gezin een bezoek brengt aan het Disneyland, zijn er twee mogelijkheden qua verblijf: U kunt ervoor kiezen om in een hotel bij het attractiepark zelf te verblijven, of u kunt ervoor kiezen om in een hotel in Parijs te logeren. Beide opties hebben zowel voor als nadelen.


Disneyland Parijs met kinderen

Verblijf

Bij een verblijf in/bij het attractiepark zelf, heeft u de keuze uit de volgende hotels:
-Het Disneyland Hotel, een luxueus hotel bij de ingang van het park, gevestigd in een Victoriaans landhuis.

-Hotel New York, een hotel in New-Yorkse stijl, dat op 10 minuten loopafstand van het Disneypark ligt.

-Newport Bay Club is een hotel dat in het teken staat van piraten en de marine. Het hotel ligt op 10 minuten loopafstand van het themapark.

-Sequoia Lodge: ligt op 10 minuten loopafstand van het park. Het hotel is geïnspireerd door de Amerikaanse natuurparken.

-Hotel Cheyenne is een hotel waar u de sfeer van het wilde westen kunt proeven! Het hotel ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand van het park.

-Hotel Santa Fé is een hotel in Mexicaans-Amerikaanse stijl en ligt op 20 minuten loopafstand van het themapark.

-The Davy Crockett Ranch biedt u comfortabele blokhutten, die zijn voorzien van alle gemakken. De ranch ligt op 15 minuten autorijden van het park.

De voordelen van een verblijf in een van bovenstaande accommodaties zijn dat u zich dichtbij het themapark bevindt en dat er in de hotels regelmatig Disney figuren op bezoek komen! Een nadeel is echter dat u misschien weinig ziet van de prachtige stad Parijs.

Het park

Disneyland Parijs is sinds haar opening steeds verder uitgebreid, en bestaat nu uit de volgende onderdelen: Het originele Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, de Disney Village en Golf Disneyland. Het Disneyland Park is misschien wel het bekendste park, waar u onder andere de klassieke attracties zoal het kasteel van Doornroosje en de Indiana Jones vindt. Het Walt Disney Studios Park opende haar deuren in 2002 en alles draait er om het thema ‘film’. U vindt er spetterende attracties zoals de ‘Rock’n’Rollercoaster Starring Aerosmith’ en de ‘Studio Tram Tour’. De Disney Village is het uitgaansgebied van Disneyland. Er zijn talrijke restaurants, bars, winkels en shows te vinden. Golf Disneyland is zoals de naam al zegt de golfbaan van Disneyland. De baan is geschikt voor zowel beginners als profs.


Disneyland Parijs met kinderen